Starity

A legjobb Valentin-napi dalok 2011-ben

2011. február 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az AOL Music hivatalos ranglistát készített, hogy 2011-ben melyek a legjobb dalok Valentin-napra.

hirdetés
A legjobb Valentin-napi dalok 2011-ben

Hamarosan itt van újra a szerelmesek napja. Virágokkal, csokoládékkal és még számos ajándékkal fejezzük ki szeretetünket. A szívek egyként dobognak, vagy összetörnek, de van egy igazi módja a szerelem kifejezésének: a zene.

Az AOL Music Valentin-nap alkalmából összeválogatta az elmúlt évek legjobb szerelmes dalait.

14. Plain White T's – Hey There Delilah

Az elvesztett szerelem dala a banda debütáló albumán kapott helyet. A dal arról szól, hogy egy lány nem viszonyozza a fiú szererelmét.

13.  Alicia Keys – No One

Alicia egyik legsikeresebb dala az As I Am albumról. Már egy sorának is jelentős modanivalója van: „You and me together, through the days and nights / I don't worry 'cause everything's gonna be all right.” ('Te és én együtt, napokon és éjszakákon keresztül / Nem aggódom, mert minden rendben lesz.') 

12. Beyoncé – Halo

Az énekesnő I Am ... Sasha Fierce albumáról sok sikeres dal került ki, de az igazi szerelmes szám a Halo. Természetesen ez is meghódította a világot, sőt, még a Glee-ben is helyett kapott.

 

11.  Jason Mraz – I'm Yours

Jason talán legsikeresebb dala ezen a listán is szerepel. Nem csoda, hiszen a Billboard listáján is 76 hétig jelen volt.

 

10. The Killers – Read My Mind

Egy igazi szerelmes dal a The Killerstől. Ebből remixváltozat is készült, amely szintén oly sikeres volt, mint a sima változat.

9.  Taylor Swift – Love Story

Ez a dal egy lírikus tündérmese. Természetesen az énekesnő dalai egytől egyig valódi érzésekről szólnak. Külön érdem, hogy a dalt Taylor írta. „Amikor írtam a dal végét, rájöttem, hogy minden lány akar saját szerelmi történetet. Ez pedig az, amit én akarok” – mondta Taylor. 

8.  James Blunt – You're Beautiful

Természetesen a zenetörténelem egyik legjobb szerelmes dala nem maradhat le a Valentin-napi listáról. A 2005-ben kiadott sláger egy ballada, amely élénk szerelmi kapcsolatról szól.

7. Justin Bieber – Baby

Egy igazi szerelmesdal az ifjú énekestől. Nemcsak tiniknek, hanem felnőtteknek is íródott. A dal a szerelem megtalálásáról szól.

6. No Doubt – Underneath It All

Az eredetileg Gavin Rossdale által írott dal a hatodik helyre küzdötte magát. Gwen Stefaniék slágere egy hagyományos szerelmes dal.

5.  Keri Hilson – Knock You Down

Az énekesnő ezzel a dallal robbant be igazán a köztudatba. A Kock You Down egyszerre slágerré vált, így ötödik helyezett lett a szerelmes dalok között.

4. Jordin SparksNo Air

Ez a dal tulajdonképpen duett Chris Brownnal. Mögöttes jelentése, hogy milyen nehéz élni, lélegezni az igaz szerelmed nélkül. A siker a Billboardon is bekövetkezett, valamint a Glee-ben is felcsendült.

3.  Enrique Iglesias – Hero

A Hero egy csodálatos szerelmes dal. A mély érzelmek megéneklése meghozta az elismerést Enriquének. 

2. Rihanna – Umbrella

Az énekesnő esernyője méltám második a listán. A Jay-Z-vel megalkotott sláger közkedvelt Rihanna-dal. A szövege pedig megfelelő Valentin-napra. 

1. Leona Lewis – Bleeding Love

Ha valaki, akkor Leona az, aki az első helyre kerülhetett Bleeding Love című számával. Az énekesnőnek ez a dal hozta meg a nagy áttörést 2007-ben, és azóta is a legszebb szerelmes dalok egyikének tartják. Idén a Bleeding Love viszi a prímet. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek