Starity

Jordin Sparks-nak elege van!

2010. május 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordinról tudjuk, hogy nem anorexiás, de mégis tökéletes alakkal rendelkezik. Ezzel minden ember tisztában is van, de vannak rosszindulatú emberek, még Jordin iránt is.

hirdetés
Jordin Sparks-nak elege van!

Jordin már évek óta reflektorfényben van, de nem tud semmi botrányosat lerakni az asztalra, még azt se lehet elmondani róla, hogy a saját hányásában fetrengene, mert afféle példakép akar lenni a tinik számára.

A tisztasággyűrűs sztár az American Idol óta fenőtt nővé érett, és eközben csupa-csupa jó véleménnyel voltak róla, még Simon Cowell is. Ám életében van egy kicsit kínos pont, amiről még ő sem beszél szívesen, de most végre Jo kitálalt. A napokban újra felkapott sztár, hosszú hallgatás után, megint belevágott sok dologba, így számos riport készült vele. Az egyikben elmondta, hogy az ő türelme is véges. Így nyilatkozott a 20 éves sztár:

Hey! Előszőr is köszönetet mondok minden embernek, aki megvéd 1-2 engem bántó embertől. Van 1-2 olyan ember aki azt hiszi, hogy ha bántó leveleket ír, vagy terjeszt rólam dolgokat a neten akkor én összetörök. De közlöm veletek, hogy nem, engem nem abból a fából faragtak. Eddig elengedtem a fülem mellett a kb. 10-ből 3 ember által írt kínos híreket, leveleket, de most telt be a pohár, megelégeltem. Úgy érzem el kell mondanom pár dolgot. Igazából azt untam meg, hogy idézem: " Jordin egy nagyon jó hangú világsztár, gyönyörű arcal de 20 kg-mal több van rajta, mint kellene és jó lenne ha lefogyna."...elhihetitk nekem, hogy az egyik vágyam az, hogy olyan alakkal futkossak a kamerák előtt, mint Eva Longoria. De ez sose lesz valóság. Én nem a Sparks, hanem a Weidmann család genetikáját örölöktem, így számomra még nehezebb a változtatás. Edzéssel és koplalással is maximum 10 kg-tól tudok megszabadulni. A lényeg, hogy van egy valaki aki még így, rondán is szeret, Steph Jones. Illetve örülök, hogy a többi ember a világ minden pontjáról olyannak szeret amilyen vagyok. Köszönöm nektek! És most lehet, hogy egy kicsit nagyképűen fog hangzani amit mondok, mert egy kicsit büszke vagyok, ledobtam 7 kg-mot. De ennyi, többre nem vagyok már képes, ha például egy kicsit többet eszem, mint szoktam, az rögtön meglátszik rajtam. Én így érzem magam jól a bőrőmben. Így vagyok boldog, mindig mosolygós....így vagyok önmagam. Ha lefogynék lehet megszünne az a Jo akit ismertek. És boldog vagyok, ez sem tud lelombozni, mert van kiért élnem, a rajongókért, a családomért, a barátomért és az igaz barátokért. Tudom van még mit fejlődnöm, de köszönöm ezt a sok milliós rajongó tábort, akik ha tudnak jönnek oda ahol én fellépek, vagy valamit csinálok és érdeklődnek. Szeretlek Titeket! Peace...!

Úgy látszik Jordin tisztán látja a világot, de a genetikán ő sem tud változtatni. Justin Bieber is Jo védelmére kelt:Hagyjátok már Jo-t, ő így tökéletes, ahogy van. Egy nagyon szép, gyönyörű hölgy, aki mindig vidám. Én imádom!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek