Starity

Dawn Olivieri: „Ian nagyon édes”

2011. február 11. 23:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nagyon élvezi a közös jeleneteket a TVD szexi vámpírjával, Ian Somerhalderrel.

hirdetés
Dawn Olivieri: „Ian nagyon édes”

HollywoodLife.com a Vámpírnaplók új szépségével – és egyben Damon új „barátnőjével” – készített interjút a sorozat kapcsán. Dawn Olivieri, vagy ahogy a sorozat rajongói ismerik, Andie Star, a Mystic Falls-i hírek tudosítójaként lépett színre, és hamar elcsavarta a szívtipró vámpír fejét.

„Már ismertem Iant, hiszen vannak közös ismerőseink, és a kedvesem az ő nagyon közeli barátja – kezdte Dawn. Majd rögtön rátért az első közös jelenetük részleteire és kulisszatitkaira – Fel kell készítened magad egy ilyen jelenetre, és megtalálni a dolgokat, amiket vonzónak találsz a másikban. És ez Iannal nem nehéz. Nagyon karizmatikus, édes és könyörületes... Nincs panasz a szemeire sem. Nem volt annyira rossz szituáció. Könnyen le tudtuk győzni azt a bizonyos vonzalmat, a jelenet nagyon édes volt és érzelmes. De mondok még valamit: nagyon kedves, bensőséges pillanataink voltak Iannal a kádban... Órákig forgattunk, és annyira elvoltunk, hogy mindketten kilógattuk a lábunkat a kádból. Sokat nevettünk, jól éreztük magunkat. Szép, sebezhető jelenet volt. Nagyon élveztem” – osztotta meg élményeit a közös jelenettel kapcsolatban.

Ezután egy kulisszatitkot is elárult – amibe előzetesen őt sem avatták be –, mégpedig Somerhalder születésnapjáról: „Ott ültünk a kádban, tele buborékokkal meg vérrel, és hirtelen jött ez a hatalmas torta. Ian elfújta a gyertyákat, és egy hatalmasat harapott a tortába. Nem kézzel, vagy valami. Csak belefúrta az arcát a tortába, és úgy ette. Olyan aranyos volt.”

Az újságíró kérdésére, miszerint Damon csak féltékennyé szeretné tenni Elenát Andie-vel, ezt nyilatkozta: „Még nem történt meg, pedig sok mindenki kíváncsi rá, [...] biztos vagyok benne, hogy idővel elkerülhetetlenül be fog következni. Csak még nem most.

Majd befejezéseképpen sorozatbeli jövőjéről beszélt: egyelőre még ő sem tudja meddig marad Mystic Fallsban, de reméli hogy minél tovább, hiszen rengeteg van még Andie karakterében, és szívesen forgatna egy olyan részt – vagy jelenetet – is, amiben kiderül az igazság Damonnel folytatott viszonyával kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek