Starity

Szexi fehérneműben pózol Vanessa Hudgens

2011. február 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miss Hudgens, aki a High School Musical szende kislányaként vált ismertté, most ledobta a ruháit! A Details magazin kérte fel a címlapfotózásra, amit a lány el is vállalt.

hirdetés
Szexi fehérneműben pózol Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgenset régen nem láttuk már ilyen szexinek. A Disney hercegnője bevallotta, hogy már nagyon régóta akart egy ilyen szexisebb fotózást, s ez most sikerült is neki.

„Imádtam, annyira klassz volt! – mondta, amikor megkérték, meséljen a fotózásról. – Végre megmutathattam, hogy van egy szexisebb oldalam is. Kapóra jött, hogy előtte a Candie’s-nél modellkedtem, mert így nem paráztam annyira a szexi fehérneműk miatt. Remélem, még sok ilyen felkérést fogok kapni, mert rájöttem, hogy már a modellkedés is a szenvedélyem lett.”

A képek tényleg nagyon jól sikerültek. Néhány képen az ágyon fekszik, máshol pedig az esőben áll. A fotók a Details magazin 2011. márciusi számában lesznek láthatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek