Starity

A Hannah Montana messze a legsikeresebb

2011. február 12. 16:04   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor annak idején a Disney Channel úgy döntött, hogy szerződteti Miley Cyrust és a többi szereplőt, nyilván nem számított arra, hogy a Hannah Montana négy évad után is messze a legsikeresebb maradjon a Disney-sorozatok között.

hirdetés
A Hannah Montana messze a legsikeresebb

Bár a forgatás már jó ideje leállt (ugyanis Miley Cyrus, a főszereplő úgy döntött, leteszi a szőke parókát, és elbúcsúzik a Disney-től), és a televízióban már csupán a legutolsó epizódokat ismételgetik, a Hannah Montana című Disney-sorozat még mindig a legsikeresebb minden eddigi alkotás közül.

Most, hogy a sorozatnak lassan teljesen vége, egy összesítésből kiderült: a Hannah Montana eddig összesen több mint 1 milliárd dollárt hozott a Disney-nek, és mindvégig a valaha volt legsikeresebb disney-s sorozat maradt.

A sorozat első helyen végzett a legnagyobb közönség-kedvenc, illetve a legtöbben nézett sorozatok kategóriájában 6 és 11 évesek között, valamint 9 és 14 évesek között három évben is: 2006-ban, 2007-ben és 2010-ben is. Az egyórás finálé adásakor több millióan ültek le a képernyők elé – azelőtt egyetlen epizódot sem övezett ekkora érdeklődés.

Az immár 18 éves egykori főszereplő, Miley Cyrus büszke lehet sikereire – nemcsak a Hannah Montana hozott nagy bevételt, hanem az Utolsó dal című drámája is. Ugyanis ez a film, melyet a kritikusok annyira leírtak, nem kevesebb mint 90 millió dollárt hozott világszerte a DVD-eladásokból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek