Starity

Lady Gaga tarol új dalával

2011. február 12. 16:04   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga február 11-én jelentette meg új szerzeményét, a Born This Wayt. Bár a nagyközönséget megosztotta a dal, melyet már fél éve vártak az emberek, kétségtelen, hogy az énekesnő igen sikeres időszak elé néz.

hirdetés
Lady Gaga tarol új dalával

A tegnap megjelent Born This Way már az iTunes-on is elérhető, és világszerte több rádió is játssza. 

Amerikában a megjelenése után 3 órával már az iTunes top 100-as listájának élén állt, ezzel megdöntve Taylor Swift rekordját, akinek a Mine című dala 5 óra elteltével került az első pozícióba.  A dal a többi országban is sikeres: jelenleg 23 országban tartózkodik az iTunes élén, többek közt Angliában, Kanadában, Új-Zélandon és Ausztráliában. A dal megjelenése pedig nagyot lendített Gaga előző albumainak eladásán is, a The Fame Monster már számos helyen előkelő pozícióban található. 

Ám a Born This Way az amerikai rádiókban is óriási sikernek örvend. A dalpremierre 25 millióan voltak kíváncsiak. Megjelenése napján 1838 alkalommal játszották le – ezzel Britney Spears rekordját döntötte meg, akinek  Hold It Against Me című dalát ehhez képest csupán 619 alkalommal pörgették a rádiót a megjelenése utáni első napban. 

Az énekesnő egyébként már le is forgatta a klipet a dalhoz, és a 2011-es Grammy-díj-átadón is fellép új szerzeményével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek