Starity

Matt LeBlanc sorozattal tért vissza

2011. február 13. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki kedvenc Joey Tribbianija most új sorozatban tűnik fel, amiben önmagát alakítja.

hirdetés
Matt LeBlanc sorozattal tért vissza

Matt LeBlanc, a Jóbarátok sztárja már korábban bejelentette, hogy vissza szeretne térni a képernyőre, most azonban be is bizonyította, hogy nem egy kiégett színész vágyairól van szó. Amint lepergett az új év, Matt munkába állt, és egy vadiúj sorozattal rukkolt elő.

Az Epizódok eddig 7 leforgatott résszel rendelkezhet, és bőszen dolgoznak a folytatáson. Idáig egy epizódra vannak leszerződtetve, de minden azon múlik, mekkora lesz a sorozat sikere. Ami a készítőket illeti, LeBlanc nem törte magát sokáig a keresésükön. Az Epizódokat ugyanaz készíti, aki a Jóbarátokért és a Joeyért is felelős volt.

A színész önmagát, vagyis egy Matt LeBlanc nevezetű embert alakít, aki úgy jelenik meg a képernyőn, ahogy a való életben is, ősz hajjal. Emiatt sok támadás érte, de Jay Leno show-jában a következőképp nyilatkozott róla:

„A Jóbarátok negyedik évadjában vettem észre, hogy elkezdtem őszülni, és festeni kezdtem a hajamat, a mi szakmánkban ez természetes –magyarázta a színész, és azt is bevallotta, hogy a Joey című sorozatban is folytatta a hajfestést, hiszen ez a 46 részt megért program a Jóbarátokban megismert karakter további pályafutását szemléltette. – Most azonban úgy döntöttem, teszek rá, ilyen vagyok. Ha engem nem zavar, akkor tulajdonképpen másokkal sem érdemes törődnöm. Nem a hajam miatt lesz sikeres a sorozat.”

Az Epizódok eddig leforgatott részeit valószínűleg február végén mutatják be. Ez első három részre már tűztek ki januári időpontokat, melyek közül az első már megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek