Starity

Timo még nem találkozott Ada új pasijával

2011. február 13. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető teljes mértékben magát okolja a válásáért, ezért mindent megtesz, hogy a gyerekek ne szenvedjenek hiányt semmiből.

hirdetés
Timo még nem találkozott Ada új pasijával

Timo minden szabadidejét a kisfiaival tölti, ez idő alatt pedig tanítgatja, szeretgeti és csókolgatja őket. „Nagyon sokat találkozom velük. Akkor megyek, amikor akarok, ezért ha nem dolgozom, akkor biztosan velük vagyok. Magánéletem konkrétan most nincs... élvezem a playboylétet, mert azt csinálok, amit akarok. Vágytam egy ilyen időszakra, bár nem olyan áron, hogy ehhez elváljak! Egyértelműen én voltam a hibás a válás miatt, de persze, azért mindenhez két ember kell...” – meséli szomorúan a tabutv.hu riporterének a Rise FM műsorvezetője.

„Kicsit megfeszültem Ada új kapcsolata miatt, mert fogalmam sem volt, hogy ki az új pasija. Ha a srác egy férfias apatípus lett volna, akkor biztosan nem élem túl, de már tudom, hogy egy kis maki gyerek ő is, szóval olyan, mintha a harmadik fiam lenne... Ő hál' istennek annyira nem veszi ki a részét ezekből a dolgokból, de nem is feladata! Nem találkoztunk még egyébként, csak tudom, hogy ki ő, meg láttam fényképen, és beszéltek róla” – mondta el a Tabu tv internetes videójában Timo. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek