Starity

Jordin Sparks köszönetet mondott

2010. május 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks hálás mindenkinek, mert ma van az a nap Amerikában, amikor pontosan 3 éve megnyerte az American Idol-t.

hirdetés
Jordin Sparks köszönetet mondott

Jordin Sparks a Twitteren üzent minden ember számára, de nem csak itt hanem a honlapján is. Illetve üzenetet küldött minden embernek aki a jordinsparks.com oldalon fennt van.

Jordin a twitteren ennyit írt:

"Ma volt három éve, hogy nagyot fordult velem a világ. Ma volt három éve, hogy örökre megváltozott az életem. Köszönöm nektek a sok támogatást. És azt kívánom a jövőre nézve, hogy még sok zenét írhassak, énekelhessek nektek és még ennél többet!"

A honlapon így írt:

Istenem! Ma volt 3 éve, hogy az életem gyökeresen megváltozott. Ezen a napon nyertem meg az American Idolt, és ettől a naptól kezdve tekintenek rám világsztárként. Elmondhatatlanul boldog vagyok. Ezen a napon esélyt kaptam az élettől, esély adtatok Ti nekem. Büszke vagyok, mert azt is elmondhatom magamról, hogy a legfiatalabb American Idol vagyok. Mindazt amit elértem nektek is nagy mértékben köszönhetem! Szerencsére azon sztárok közé tartozom, akik nem a pénz miatt lettek azok akik. Köszönöm Simon-nak, Paula-nak és Randy-nek. Nagyon boldog vagyok, hogy felfigyelt rám az egész világ. Ezt képtelenség leírni szavakban. Legszívesebben minden rajongómat egytől-egyig megölelném, ha tehetném. És észrevettem valamit, azt hogy van magyarországi tag is az oldalon, nem is egy. Sose hittem volna, hogy ott is elismert énekes lehetek. Köszönöm mind a magyarországi és mind az amerikai és az összes többi rajongómnak! Most fordult meg a fejembe, hogy Magyarországra látogassak a közel- vagy távoli jövőben, mert még ott nem jártam Európán belül.

Hálás vagyok mindenkinek, a szüleimnek, a legjobb barátnőmnek, a sztár barátaimnak. Köszönöm az eddigi koncerteket Joe-éknak, köszönöm, hogy Justin Bieber énekelt velem, köszönet Alicia Keys-nek, Jesse-nek, Beyonce-nak is köszönet, hogy jó véleménnyel volt rólam és azt mondta, hogy én vagyok a fiatal Whitney Houston, köszönöm a stábnak és a rajongóimnak, köszönöm az Istennek és a családomnak. És most már nem tudok írni, mert patakokban folynak a könnyeim. Szeretlek Titeket! Sziasztok...

A fennt említett sztárok és még Chris Brown, Steph Jones, Rihanna, Demi Lovato, Frankie Jonas és még számos híresség, köztük Adam Lambert és Kelly Clrakson gratulált neki, és ismerte el a legnagyobb és legtehetségesebb American Idol-nak.

Jordin tehetségét bizonyítja, hogy 1 év sem kellet ahhoz, hogy világsztár legyen. Illetve a még csak 20 éves énekesnő, 3 év alatt lett akkora sztár, mint például Chris Brown. Több koncertet tudhat a háta mögött, mint bárki más híres világsztár. És az is jelentős dolog, hogy nem esett a sztársággal járó számos csapda közül egyikbe sem, ügyesen vágta ki magát minden kicsit cikis helyzetből, és a legfontosabb, hogy nem lett botrányhősnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek