Starity

Folytatódik Jason Derülo turnéja

2011. február 14. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Utolsó szakaszához ért a 21 éves énekes első világ körüli turnéja. Februárban Nagy-Britanniában ér véget Jason Derülo World Tour nevű koncertsorozata.

hirdetés
Folytatódik Jason Derülo turnéja

Habár Jason Derülo jelenleg második albumának stúdiómunkálataival van elfoglalva, a 21 éves énekes 10 állomásos brit turnéjával zárja le első világ körüli útját, ahová Shontelle is elkíséri őt.

Az utolsó szakasz február 17-én, csütörtökön veszi kezdetét az angliai Bournemouthban, és március 1-jén ér véget Londonban – pont ott, ahol augusztusban elkezdte koncertsorozatát.

Jason egyébként napjaink egyik legsikeresebb férfi előadója: 2009-ben rekordot írt azzal, hogy első két kislemeze (a Whatcha Say és az In My Head) egyaránt az amerikai Billboard Hot 100 lista első helyére tornászta fel magát, ami ezidáig nem sikerült egyetlen előadónak sem.

Az énekes megígérte rajongóinak, hogy a következő turnéja nagyobb teret fog kapni, és így az sem kizárt, hogy hazánkba is ellátogat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Jason Derülo
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek