Starity

Belle titkos naplója folytatódik

2011. február 15. 20:08   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február elején láthatta először a brit közönség az egyik kereskedelmi televíziós csatorna műsorán a Secret diary of a call girl című sorozat vadonatúj, negyedik évadjának bevezető epizódját.

hirdetés
Belle titkos naplója folytatódik

Britannia népszerű erotikus sorozatának legújabb, negyedik évadja február 1-jén kezdődött az ITV2-n helyi kereskedelmi televíziós csatornán. A Secret Diary of a Call Girl (Egy call girl titkos naplója) érdekes témát dolgoz fel – egészen konkrétan a prostitúciót veszi górcső alá.

Ezt a brit televíziós drámát egy blog alapján készítették. Az internetes napló szerzőjének álneve „Belle de Jour”,  aki csak azért állt kurtizánnak Londonban, mert szereti a szexet. Döntésének háttérben tehát nem áll fenn semmilyen kilátástalan anyagi helyzet vagy szerencsétlen gyermekkor. A sorozat főszereplőjét, Belle-t, a színvonalas londoni call girlt Billie Piper alakítja. A forgatókönyvet Lucy Prebble jegyzi, mely bemutatásakor sok kritikát kapott, mivel sokak az amerikai Szex és New Yorkhoz hasonlítgatták.

A Secret Diary of a Call Girl kezdési időpontja 18 éven felülieknek szóló tartalma miatt a késői 22.00 óra, jelenleg is a greenwichi középidő szerint este 10 órakor láthatják a nézők kedd esténként az ITV2-n. A sorozat egyébként rövid, 20 perces epizódokból áll.

A Londonban játszódó történetben Hannah Baxter (Billie Piper), körül forognak az események, aki látszólag teljesen hétköznapi, normális nő, mégis él egy másik, titkos életet luxusprostituáltként, aki Belle álnéven dolgozik. A sorozat középpontjában a szakma és a magánélet áll, valamint ezek szövődményei, melyek váratlanul összeütköznek... Élhet valaki ilyen kettős életet? És ha igen, vajon meddig?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek