Starity

Charlie Sheen a kutyának sem kell

2011. február 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyetlen nap nem telhet el úgy, hogy ne hallanánk valami váratlan és meghökkentő hírt a színészről, aki a rehab után úgy döntött, munkába áll.

hirdetés
Charlie Sheen a kutyának sem kell

Charlie Sheen, a 45 éves színész a rehabilitációs kezelések után úgy döntött, ismét munkába áll, azonban egyelőre senki sem tart rá igényt. A Két pasi meg egy kicsi sztárja rövid idővel szabadulása után jelentkezett a sorozat készítőinél, akik azonban elutasították.

„Készen álltam, visszamentem, de úgy gondolják, még nem épültem fel eléggé. Tartom a szavam. Van egy szerződésem. Azt mondták, hogy szedjem össze magam, és ez így is történt. Ők azonban nem gondolták, hogy ez ilyen hamar sikerül” – nyilatkozta Sheen, aki felhívta a műsor készítőinek figyelmét, hogy csapjanak le a lehetőségre, mert gyorsan változhatnak a dolgok.

Nem csoda, hogy a színésznek elutasítással kellett szembenéznie, hiszen a napokban reppentek fel a pletykák, miszerint gyermeke fog születni egy 22 éves pornócsillagtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek