Starity

Debütált a magyar Justin Bieber

2011. február 16. 13:01   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent MM-nek, azaz Márton Máté legelső klipje. A fiú a BNF zenekar Frankjének öccse, és egyesek máris Justin Biebert vélik benne felfedezni.

hirdetés
Debütált a magyar Justin Bieber

Márton Máté, a 14 éves gyöngyösi szívtipró február 15-én debütált legelső klipjével a Viván, melynek címe Te vagy az a lány. A klipről egyből a kanadai popsztár, Justin Bieber Baby című videója juthat eszünkbe.

Sokan már rögtön a megjelenés után kritizálni kezdték MM-et, akit azzal vádolnak, hogy mindent a YouTube-on felfedezett sztárról koppint. Máté viszont nem foglalkozik ezekkel a megjegyzésekkel: „Őszintén szólva, ez engem egy cseppet sem bánt, hiszen nagyon kedvelem a zenéjét. Soha nem akartam őt tudatosan másolni, és a kinézetem is tőle teljesen függetlenül alakult ki. Már régebben is többször rámfogták, hogy hasonlítok rá, de ez puszta véletlen” – nyilatkozta a Viva Tv-nek.

A pop- és R'n'B-vonalat képviselő tinisztár igazi zenészcsaládból származik: édesapja dobol, ő maga nagyon jól gitározik, testvére, Frank pedig a tinik első számú kedvencének, a BNF zenekarnak tagja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek