Starity

Perelik a barbadosi csillagot

2011. február 15. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Lachapelle szerint Rihanna részeket lopott a fotómunkáiból, és új klipjében, az S and M-ben felhasználta őket mozgóképpé alakítva.

hirdetés
Perelik a barbadosi csillagot

A fotós Riri új klipjében nyolc olyan mozzanatot talál, melyek az ő munkáit idézik. Ezt bizony nem hagyja annyiban.

Ha ez nem lenne elég, a videó így sem volt túl szerencsés Rihanna számára, sajnos sokan elfordultak tőle, és nem értékelték a morbid pervezitását: 11 ország letiltotta, a zenei és rádiócsatornák pedig egy az egyben csak éjjel hajlandók játszani a klipet, ráadásul sokan Lady Gagához hasonlították az énekesnőt. Való igaz, hogy kicsit gagás lett, de ezt arra is lehet fogni, hogy a videó producere ugyanaz volt, mint a Just Dance-nek.

Lachapelle erre készül rápakolni egy lapáttal, ugyanis hétfőn éjszaka bejelentette, hogy perelni fog. Döntéséről így nyilatkozott: „A fotók ugyanolyan műalkotások, mint a dalok, és minimum ugyanannyira meg is kell őket védeni. Úgy hiszem, hogy ameddig én agyalok a képek megalkotásán, nem túl fair, hogy ő csak fogja és megfilmesíti őket.”

A klipet bizonyára mindenki ismeri, de összehasonlításképpen itt van pár David Lachapelle-kép (18+!).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek