Starity

Jacko drogokkal szabotálta koncertjeit

2011. február 16. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Jackson fodrásza azt vallotta a rendőrségnek, hogy az énekes drogokkal szabotálta saját koncertjeit, mert attól tartott, nem tudja mindet végigcsinálni.

hirdetés
Jacko drogokkal szabotálta koncertjeit

Michael állandó fodrászát, Kate Faye-t, nem sokkal a sztár halála után hallgatta ki a Los Angeles-i rendőrség, de az, hogy vallomásában mi hangzott el, csak most derült ki. Faye elmondta a rendőröknek, hogy „Michael rettegett, mert az AEG szponzorálta az egész koncertturnéját. Ha nem csinálja meg a koncerteket, hamburgert kell sütnie, hogy ledolgozza”.

A fodrásznak az tűnt fel, hogy Jackson saját magát szabotálja a drogokkal, hogy ne kelljen koncerteznie. „Egyszerűen nem tudta megcsinálni mind az 50 show-t” – mondta, hozzátéve, hogy szerinte pszichológus segítségére is szüksége lett volna, hiszen csontsoványra lefogyott. „Folyton azt éreztem, hogy valamit bevett” – mesélte Faye.

A fodrász tudomása szerint az énekes heti három-négy alkalommal is felkereste dr. Arnold Klein pszichiátert, ám a halálát megelőző napokban Klein elutazott a városból, ezért Michael jobban szét volt esve, mint máskor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek