Starity

Sarah Michelle Gellar visszatér

2011. február 16. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Buffy, a vámpírok réme szőke színésznője visszatér a televíziók képernyőjére 2011 őszén: a Ringer című drámasorozatban fog dupla főszerepet alakítani.

hirdetés
Sarah Michelle Gellar visszatér

A 90-es években Sarah Michelle Gellar neve egyet jelentett Buffy Summers nevével. Ő lett a horrorfilmek új, megkoronázatlan királynője (Jennifer Love Hewittal osztozva a címen). A vámpírvadászat befejezése után több kissebb-nagyobb filmben szerepelt, köztük a Scooby Doo című alkotásban, férje Freddie Prinze Jr. oldalán. 2011-ben úgy döntött, hogy a gyermekvállalás után itt az ideje visszatérni a televíziós szakmába.

A CBS csatorna tűzi műsorára Sarah új sorozatát, amely a Ringer címet viseli, és az ősz egyik legnagyobb sikerszériájának tartják. A történet egy megviselt sorsú menekülő nő köré épül. Bridget (Sarah Michelle Gellar) megkeresi saját ikertestvérét, Siobhant (Sarah Michelle Gellar), akinek az élete csodálatos, és gazdagságban tengeti napjait. Bridget úgy dönt, hogy eltűntetni testvérét, és ő folytatja a ragyogó életvitelt. Természetesen ez nem olyan egyszerű, mint gondolja. A férj, a legjobb barátnő, az építész... csak néhány ember, akiket egytől egyig át kell vernie. Vajon sikerül neki?

Sarah mellett olyan nevek tűnnek fel a sorozatban, mint a Fantasztikus négyesből ismert Ioan Gruffudd, aki a gyanakvó férjet fogja alakítani, vagy említhetnénk akár Nestor Carbonellt is, akit a Lost sorozatból ismerhettek meg a nézők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek