Starity

Légy te a Doki útitársa!

2011. február 16. 13:01   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak 4 nap, és a rajongók is megtapasztalhatják, milyen érzés utazni az időben a TARDIS és a Doki segítségével. Lehetőség nyílik ugyanis arra, hogy mi is a Doktor útitársai legyünk térben és időben.

hirdetés
Légy te a Doki útitársa!

Feburár 20-án nyílik meg Londonban (Olympia, Hammersmith Road, Kensington) az az interaktív Doctor Who- (Ki vagy, doki?-) kiállítás, mely egészen 2011. május 29-éig várja a látogatókat.

Lépj be a TARDISba, hogy te alakíthasd a főszerepet a Doktor mellett egy vérbeli Doctor Who-kaland során, igazi sci-fi-tapasztalatot szerezve ezzel!

Maga a Doctor Who Experience két részből fog állni. Egy interaktív kalandból a Tardisban, és egy igazán félelmetes kiállításból.

A szervezők szeretettel hívják meg a rajongókat egy feleljthetetlen és nem mindennapi élményre. Legyünk a Doki útitársai egy kalandban, utazzunk vele térben és időben, találkozzunk a legkedveltebb és a legijesztőbb szörnyekkel, melyek már feltűntek a töretlen népszerűségnek örvendő televíziós sorozatban a képernyőn.

Különleges jeleneteket forgattak Matt Smithszel (11. Doktor), melyeket speciális effektekkel megspékelve mi is megláthatunk, ha ellátogatunk a helyszínre. A kiállítás olyan hatást kelt, mintha a Doktor teljes életnagyságban ott járna-kelne mellettünk, és hozzánk beszélne, tőlünk kérne segítséget.

A kiállítás elmaradhatatlan része lesz az utánozhatatlan Doctor Who-élmény. A Guiness Rekordok könyvébe bekerült sorozat legelső epizódja 1963-ban debütált, napjainkban pedig a science-fiction főszerepeit Matt Smith és Karen Gillan alakítja.

A látogatás során többek között megcsodálhatjuk az eddigi doktorok viseleteit, beleérte az úgynevezett „New Who” doktoraiét, így Christopher Eccleston és David Tennant ancugját is. De ugyanígy kiállításra kerül a korábbi szériák egyik legnépszerűbb időlordja, Tom Baker öltözéke és kék rendőrségi telefonfülkéje. Mindemellett Peter Davidson és a 10. Doki TARDIS-a szintén felfedezhető lesz teljes életnagyságban.

Ugyanakkor saját szemünkkel győződhetünk meg arról, hogy bizony Pandorica létezik. A Doktor ősi ellenségeibe felfedező útunk során kikerülhetetlenül bele fogunk botlani, úgyhogy nem árt előre felkészülni. (Már csak ezért is érdemes limitált kiadású belépőt vásárolni, mely nem más, mint egy szónikus csavarhúzó!) Támadnak a Dalekek, a Cybermanek, a Silurianok, a Jégharcosok és a Zygonok is! Kalandra fel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek