Starity

Szorcsik H. Viki szerint SP jól csókol

2011. február 16. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv riportere is ott járt Éder Krisztián legújabb videoklipjének forgatásán, ahol nemcsak a főhőssel, hanem az őt elcsábító lányokkal, többek közt a Jóban Rosszban sztárjával is beszélgetett.

hirdetés
Szorcsik H. Viki szerint SP jól csókol

Éder Krisztián, azaz SP a legújabb videoklipjében több lánnyal is hevesen flörtöl, és szíveket is összetör, a képsorok rögzítésénél pedig a Tabu Tv stábja is ott lehetett. Talán eddig ez volt a tinisztár legtitokzatosabb és legerotikusabb felvétele, lássuk hát a kulisszák mögött zajló történéseket! 

„Nagyon jól érzem magam, nagyon kellemes SP-vel dolgozni, és tényleg megtisztelve érzem magam, hogy engem választott. A klipben a barátnőjét játszom, aki állítólag kihasználta őt, de én sem tudok erről sokkal többet... Ha egy vagy két évvel fiatalabb lennék, akkor azt mondanám, hogy bejön a fiú, bár nem tudni, hogy mit hoz a sors...” – meséli Krisztián klipjének egyik lányszereplője, Szorcsik H. Viktória.

„Én vagyok az egyik gaz csábító, akivel SP a barátnőjét csalja meg, de a való életben biztosan nem mennék bele ilyen kalandokba...” – ezt már a Noémi nevű másik csajszi meséli. A klip lányszereplői közt egyébként feltűnik még a Playmate, Lévai Adrienn is.

hirdetés

SP a sok munka közepette alig néhány mondatot tudott mondani a lányok gyűrűjében, de annyit bizonyosan megtudhattunk, hogy ez teljesen egyedülálló felvétel lesz. „Teljesen más érzelemvilágú klipet forgatunk, mint eddig. Sokkal túlfűtöttebb és erotikusabb lesz, mint az eddigiek, mert a dal hangulata nem engedi meg azt a romantikát, amit az eddigi klipjeimben megfigyelhettek az érdeklődők!” – mondta el az internetes sztártévé felvételén a tinisztár, aki nem szeretné, hogy csak cukifiúként gondoljanak rá az emberek.

A Tabu Tv riportere azt is megtudta, hogy Szorcsik H. Viktória és SP igen összemelegedtek a forgatáson az erotikus jelenetek felvételénél. „Csókolóztunk. Nem volt rossz, Krisztián nem csókol rosszul, és ezt szívesen elmondom Neki is: ha megkérdezi, akkor nem fogok hazudni...” – mondta a Jóban Rosszban sztárja, aki azt is bevallotta, hogy nem színészi, hanem rendes, nyelves csókot váltott a tinibálvánnyal. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek