Starity

Valóra vált a VS-angyal álma

2011. február 16. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rosie Huntington-Whiteley 2011-ben debütál a filmvásznon a Transformers: Dark of the Moon című filmben. Állítása szerint most vált valóra az álma.

hirdetés
Valóra vált a VS-angyal álma

Megan Fox sokak örömére – és sokak bánatára – nem tér vissza a Transformers 3. részében, de megtalálták a megfelelő utódját Rosie Huntington-Whiteley személyében. A VS-angyalnak ez az első filmszerepe, és meglepte őt is, hogy Michael Bay őt választotta.

A lány a Total Film magazinnak adott interjú során elmondta, hogy már dolgozott együtt Michaellel egy fehérneműreklám kapcsán, de nem hitte volna, hogy a férfi igazi színésznőként is el tudja képzelni. Látta a kiírást, miszerint női főszereplőt keresnek a Dark of the Moon című filmbe,  és úgy gondolta, megpróbálja. Nehéz volt a meghallgatás: annyit mondtak neki, köszönik a részvételt és elküldték. Ezek után nem is reménykedett benne, hogy ő alakíthatja Shia partnerét. Másnap reggel hívták fel, hogy végül rá esett a választás.

„Le kellett mondanom minden programomat. A telefonhívás után az egész délutánt Shiával töltöttem, utána pedig 3 hétig egyfolytában forgattunk. Izgalmas volt, de fárasztó is.”

Természetesen a készülő filmről és a karakteréről is faggatták a 23 éves színésznőt, de ő nem mondhatott semmit. A magazinnak végül egy apró információt sikerült megtudnia, miszerint Rosie egy angol lányt alakít, aki a brit nagykövetségen dolgozik.

A film premierje még várat magára egészen július 1-jéig, de a Super Bowl Trailerben már Rosiet is megcsodálhatják a nézők pár másodperc erejéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek