Starity

Michelle Pfeiffer is vámpír lesz

2011. február 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michelle Pfeiffer, a Cheri sztárja aláírta a szerződést Tim Burtonnel, így ő is részt vesz a rendező közelgő alkotásában.

hirdetés
Michelle Pfeiffer is vámpír lesz

Az 52 éves színésznő, amint bejelentette visszatérését, máris szerepajánlatokat kapott, és egynek semmiképp sem tudott ellenállni: bekerült a Dark Shadows című alkotás szereplőgárdájába, olyan színészek mellé, mint Johnny Depp vagy Eva Green.

Michelle Elizabeth Collins Stoddardot, a Collins-birtok visszavonultan élő tulajdonosnőjét játssza majd. Mivel Burton-filmről van szó, nem is meglepő, hogy a rendező felesége, Helena Bonham Carter is szerepet kapott a filmben. Melléjük társul Johnny Depp, aki Barnabas Collinst fogja alakítani, egy 18. századbeli vámpírt.

Az egyetlen kérdés már csak az, hogy milyen viszonyban áll egymással a két Collins, azaz Depp és Pfeiffer. A Dark Shadows egy 1966-os sorozat filmváltozata, melyben a Collins család különös történetét ismerhetjük meg. A forgatások áprilisban kezdődnek, és az alkotás valószínűleg 2012 elején kerül bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek