Starity

Szandikának alfahím kell

2011. február 17. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ fenekestül felfordult Olivér kiesése után. A lakók új alfahímet köszöntöttek, és úgy tűnik, Szandikának is új húsra fáj a foga.

hirdetés
Szandikának alfahím kell

A Való Világ szőke Szandikája hatalmas szeretethiányban szenved. Sanyi – a pótapja – úgy érzi, hogy nem sok hiányzik ahhoz, hogy a lány leteperjen valakit a szeretetéhsége miatt. Szandi először Alekosznak hagyta, hogy cirógassa és csókolgassa, majd rájött, hogy a villa alfahíme Olivér, ezért neki vallott szerelmet. Most, hogy a fiú távozott a Villából, új hús után kellett néznie.

Többen úgy vették észre, hogy a lány új kiszemeltje Béci, aki győztesként tért vissza a szombati párbajról. Sanyi is úgy látja, hogy Szandi most a Rácz fiúhoz húz, és nem érdekli semmi más, csak az, hogy egy kis szeretetet kapjon tőle. A többi villabéli férfi esélytelen a lány számára, hiszen mindig is a vezéregyéniségekhez vonzódott, és ezt egyikükben sem találja meg igazán.

A szeretetéhség egyébként már annyira fokozódik Szandikában, hogy szerda reggel a tükörnek is szerelmet vallott, és elismerte, hogy nem sokáig fogja bírni ezt az állapotot. Lehet, hogy a plasztikcica újra kiborul?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek