Starity

Sarah Darling új lemeze már a boltokban

2011. február 18. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került boltokba Sarah Darling első EP-je, amelyre felkerült videoklippel rendelkező dala, a Something to Do with Your Hands is.

hirdetés
Sarah Darling új lemeze már a boltokban

Sarah Darling tavaly jelentette meg első nagylemezét, amely Every Monday Morning címmel került a boltokba. Az énekesnő azonban ezúttal egy EP-vel lepte meg rajongóit.

Már a Something to Do with Your Hands című kislemezének megjelenése idején lehetett tudni, hogy Sarah egy EP-t dob majd a piacra. Február 15-én már a boltokba is került a hét dalt tartalmazó, Angels and Devils címet viselő korong, amelyen természetesen az aktuális kislemezdala is helyet kapott. Az énekesnő Facebook-oldalára fel is töltött egy fotót, amelyen büszkén mutatja új lemezét.

Az új korongon a következő hét dal található: a Thank You, a Something to Do with Your Hands, a The Boy Never Stays, a Toxic, a Bad Habit, a With or Without You, illetve a címadó Angels and Devils.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek