Starity

Katherine B terve

2011. február 17. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat sztárja szerint az általa alakított Katherinenek mindig van egy B terve. A gonosz vámpír hamarosan kiszabadul?

hirdetés
Katherine B terve

A The Vampire Diaries második évadja hatalmas sikereket ér el. A kritikusok szerint a sorozat legnagyobb vonzereje a titokzatosságban rejlik. Nina Dobrev – aki egy csapásra híressé vált a vámpírsztorival – úgy érzi, hogy az általa alakított Katherine Pierce mozdulatait soha nem lehet kiszámítani. 

A fiatal színésznő elmondta a Zap2It-nek, hogy Katherine már összerakta a fejében a szabadulásához szükséges B tervet. 

„Ő egy olyan nő, aki azt szereti, ha a kezében van az irányítás. Amikor ez nem így van, akkor nagyon nem boldog. Már kitervelte, hogyan szökik meg. Figyeljetek!

Nina azt is elmesélte, hogy nagyon nehéz számára két szerepet alakítani, hiszen amikor Katherine jeleneteit veszik fel, mindig koszos és kócos a haja és a ruhája is. A kriptás jelenetek után mindig vesz egy forró zuhanyt, és jól megmossa a haját is, hogy újra tiszta és ártatlan Elena Gilberté váljon. Persze semmi pénzért nem válna meg egyik karakterétől sem. 

A sorozat következő epizódja ma este debütál Amerikában, és a megjelent promóképek már sejtetni engedik, hogy Katherine hamarosan újra kezébe veszi az irányítást Mystic Falls városában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek