Starity

Natalie Portmannek kisfia lesz

2011. február 18. 18:06   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalie Portmannek és táncos vőlegényének, Benjamin Millepiednek kisfia fog születni.

hirdetés
Natalie Portmannek kisfia lesz

A híres színésznő, Natalie Portman várandós, és idén nyáron fog megszületni közös kisfiuk Benjamin Millepieddel. Ez a baba lesz az első gyermekük, és Benjamin már nagyon izgatottan várja a pici érkezését.

A forrás hiteles, ugyanis a házaspár a Life & Style magazinnak a következőket mondta: „A család tagjai és a barátok már nagyon várják a fiunk születését, és olyan izgatottak, akárcsak mi.

Benjamin már alig várja, hogy végre apa lehessen, Natalie-nek pedig hatalmas mosoly ül az arcán, és remekül fest. A 29 éves sztár nemrég elmesélte, hogy terhességének első három hónapjában nagyon nyugodt volt. 

„Nagyszerűen érzem magam, most megyek keresztül az első trimeszteren. Tényleg nagyon nyugodt, és jó” – magyarázta a színésznő. 

Natalie szülei, Avner és Shelley Herschlag nagyon remélik, hogy az ő fiát ugyanúgy látják majd felnőni, mint Natalie-t. A színésznő pedig sok köszönettel tartozik ezért nekik.

„Ha én már most egy jó szülő árnyéka vagyok, akkor én szeretnék a legjobb lenni a világon, szóval köszönöm” – tette hozzá a fiatal kismama. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek