Starity

Szakított a legújabb Disney-pár

2010. május 25. 08:08   |   Szerző: Kata159

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Joe Jonas nem sokáig volt egy pár, a Camp Rock 2 sztárjai ugyanis nemrég szakítottak.

hirdetés
Szakított a legújabb Disney-pár

Demi Lovato és Joe Jonas márciusban ismerte be, hogy több van köztük barátságnál. A két tinisztár együtt töltötte minden idejét az elmúlt hónapokban, ám valami mégsem mehetett jól.

Demi május 24-én, hivatalos Twitter-oldalán ismerte be, hogy szakítottak Joe-val: „Annyi őrült pletyka repked össze-vissza ma. Szeretnék egy pár dolgot tisztázni. Először is, Joe és én valóban szakítottunk, de nem telefonon keresztül. Másodszor pedig, NEM randizom senkivel azóta. Semmi nem fontosabb nekem a rajongóimmal való kapcsolatomnál. Csak gondoltam ezt tudnotok kell.”

Joe véleménye az esetről: „Demi és én már az elejétől tudtuk, hogy talán nem lesz könnyű ez a kapcsolat. Idővel mindketten rájöttünk, hogy többet ér a barátságunk. Én döntöttem a szakítás mellett, de továbbra is szeretem őt mint barátot. Mindig mellettem volt, amikor szükségem volt rá. Továbbra is a barátja maradok, és mindenben mellette leszek.”

Nos, ezek után joggal lehet mindenki kíváncsi a közelgő Jonas Brothers-turnéra, amin Demi is közreműködik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek