Starity

Born This Way — jobb, mint az eredeti?

2011. február 17. 20:08   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könnyekre fakadt Lady Gaga, amikor meglátta és meghallgatta azt a videót, amelyen egy Maria nevű kislány a Born This Way című dalát énekli.

hirdetés
Born This Way — jobb, mint az eredeti?

Lady Gaga saját maga posztolta ki Facebook-oldalán azt a videót, amelyen egy kislány elképesztő tehetséggel énekli a Born This Wayt. Üzenetében pedig  leírta, hogy elsírta magát, amikor meglátta a videót, és az ilyen pillanatok miatt énekel és zenél. Hozzátette még, hogy az ilyen tehetséges gyermekek jelentik a jövőt.

Eddig a bejegyzést 59 000-en lájkolták, és több mint 7000 komment érkezett hozzá. A legtöbb ember köszönetet mond Lady Gagának a zenéjéért, és hogy ezáltal ilyen fiatal tehetségeket ismerhetünk meg, mint Maria.

Lady Gaga egyik legutóbbi interjújában beismerte, hogy kizárólag ittas és kábítószeres állapotban tud új dalokat írni. Az énekeső megrázó vallomásában azt is elmondta, hogy erre egyáltalán nem büszke, csak egyszerűen nem akar hazudni az embereknek, ellentétben a többi popsztárral, akik szintén nem vetik meg az bódító szereket.

„Befolyásoltság nélkül nem vagyok képes alkotni! Ezt nem azért mondtam, mert büszke vagyok rá, és remélem a rajongóim sem fognak ebben utánozni” – mondta el a People magazinnak Lady Gaga.

Azt viszont már nem említette meg, hogy az interjú alatt is füvezett-e.

„Füvezek és whiskyt is iszom közben. De nem túl gyakran írok dalt, nem fog megártani. Azért sem vihetem túlzásba, mert megártana a hangomnak.”

Reméljük, az olyan ifjú tehetségek, mint Maria, nem fogják követni ebben is Gagát, hanem jobb példaképet keresnek maguknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek