Starity

Fresh Andi bepasizott

2011. február 18. 08:08   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő szerint szerelemről még korai beszélni, de nagyon jól érzi magát az új párja társaságában.

hirdetés
Fresh Andi bepasizott

Fresh Andi kirobbanó formában van manapság, ez pedig nem köszönhető másnak, mint friss párkapcsolatának. „Mi ketten érezzük nagyon jól magunkat a bőrünkben. Egy nagyon aranyos civil fiú az új párom, akivel már régóta ismerjük egymást, csak valahogy mindig elmentünk egymás mellett. Az utóbbi időben úgy néz ki, hogy kezd kialakulni valami jó...” – meséli a tabutv.hu riporterének a szőke sztár, aki szerint szerelemről azért még korai beszélni.

„Most még csak élvezzük egymás társaságát, és annyit vagyunk együtt, amennyit az időnk enged, úgyhogy összeköltözésről és egyebekről még szó sincs... Láttunk már olyat, hogy egy hét után összeköltözött valaki valakivel, és baromi jól működik a kapcsolatuk, úgyhogy én is nagy híve vagyok ennek. Lakva ismerjük meg a másikat, szóval nem rossz, ha vele kelsz és vele fekszel, valamint együtt élitek meg azokat a hétköznapi dolgokat is, amik megadják a kapcsolatnak a sava-borsát” – osztotta meg a sztártévé riporterével Andi.

Az énekesnő azt mondja, hogy ha esetleg összeköltözésre kerül a sor, akkor valószínűleg nagyon jól fog tudni alkalmazkodni a kedveséhez, és ezt viszont is elvárja. „Vannak elviselhetetlen szokásaim, de szerintem ez egyénre szabott. Attól függ, hogy kinek mi bennem az elviselhetetlen, de azért persze megrögzött mániáim nincsenek attól eltekintve, hogy nem szeretek fázni éjszaka” – mondta Fresh Andi, akit reméljük, hamarosan felforrósít majd a szerelme esténként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek