Starity

Messi 2010-ben is aranylabdás

2011. február 18. 19:07   |   Szerző: picilány.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Messi maga is meglepődött, hogy a 2010-es Aranylabda is neki járt. Véleményét és meglepődöttségét nem is rejtette véka alá.

hirdetés
Messi 2010-ben is aranylabdás

A 2010-es aranylablás Lionel Messi lett, aki maga is meglepődött ezen. Azt mondta, megdöbbentette a hír, de emellett kimondhatatlanul boldog, hiszen mindenki Xaviról vagy Iniestáról beszélt, és ők is megérdemelték volna – sőt, mivel világbajnokok lettek, Messi úgy gondolta, e befolyásoló dolog miatt kettejük között fog eldőlni. Fantasztikus meglepetés számára, hogy mégis ő kapta.

Mikor arról kérdezték, nem gondolja-e úgy, hogy a világbajnokságon történtek nem kedveznek neki, egy bólintással válaszolt.

„De. Argentínának nem volt rossz bajnoksága annak ellenére, hogy a célunkat nem sikerült elérni. Talán csak azért lehetnék szomorú, mert nem lettünk világbajnokok...”

Talán majd a Copa Americán? Messi úgy gondolja, talán. Mivelhogy Argentínában lesz a torna, ez pluszlöket nekik. Ha ezt megnyernék, a focista szerint nyugodtabban készülhetnének a következő vb-re.

Végső kérdésként azt tették fel neki: kinek ajánlja a díjat?

„Mindenkinek, aki segített, a csapattársaknak, a családomnak, és minden nekem szurkolónak.”

Úgy látszik, Messi sem számított erre, de gratulálunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek