Starity

Thalía volt a színész legrosszabb kapcsolata?

2011. február 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fernando Colunga beleszeretett sorozatbeli partnernőjébe, azonban nem tudta elviselni, hogy kapcsolatuk miatt nagy nyilvánosságot kapott magánélete.

hirdetés
Thalía volt a színész legrosszabb kapcsolata?

Az RTL Klub információi szerint a mexikói sorozatokból – többek között a most futó Mindörökké szerelem (Mañana es para siempre) címűből – ismert jóképű színész, Fernando Colunga, úgy tűnik, nem viselte túl jól, hogy partnernője miatt nagy nyilvánosságot kapott magánélete.

1996-ban ugyanis, a María (María la del Barrio) című telenovella forgatása alatt beleszeretett a gyönyörű Thalíába – aki egyébként egykori kapcsolatukat sosem titkolta –, ám a híres énekes-színésznőnek a férfi minden bizonnyal csak futó kaland volt, amely nem is tartott túl sokáig (bár egyes rossz nyelvek szerint az énekesnő anyja vetett véget a kapcsolatuknak, aki állítólag gazdagabb férfit akart lánya mellé).

Colunga szerint Thalía a legrosszabb szerelmi tapasztalat volt az életében: „Azelőtt senki nem tudott a magánéletemről, mivel szerintem a szerelem két emberre tartozik. Ehhez képest, amikor Thalíával sétáltunk, egyszerűen azt éreztem, hogy hirtelen 800 ezer emberre tartozik mindez” – mesélte a színész.

Ennek ellenére több sorozatbeli partnernője is pozitívan nyilatkozott Colungáról, többek között a venezuelai Gabriela Spanic, de Edith Gonzálezszel is jó barátságot kötöttek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek