Starity

Keyshia Cole szívesen duettezne a Nickelbackkel

2011. február 18. 22:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keyshia Cole és Nickelback... Az biztos, hogy nem egy lapon emlegetik őket az emberek, ám az énekesnő újat szeretne mutatni a zeneiparnak úgy, hogy egy dal alá hozná az R&B és a rock műfaját.

hirdetés
Keyshia Cole szívesen duettezne a Nickelbackkel

Keyshia Cole 2006-ban lett világhírű, amikor Sean Paullal karöltve megjelentette (When You Gonna) Give It Up to Me című dalát, ami a Step Up című film főcímdala lett. Ezek után közreműködött P. Diddy Last Night című dalában is. Úgy tűnik, Keyshia a duettekben érzi igazán jól magát, ugyanis úgy gondolja, közös dalt kellene készítenie a kanadai rockbandával, a Nickelbackkel.

A 29 éves énekesnő – aki egyébként egy éve adott életet kisfiának – elárulta, nagy rajongója az együttesnek.

„Nagyon szeretem őket mint együttest, igazából olyan dalt kellene csinálnunk, ami nagyon őszinte, és alternatívabb, mint az R&B megszokott stílusa.”

Ki tudja, talán még jó is kisülhet a dologból, gondoljunk csak Jay-Z és a Linkin Park Numb/Encore című dalára, ami egy kalap alá vont két egymástól eltérő műfajt, a rapet és a rockot.

Nickelback-rajongóknak pedig jó hír, hogy Chad Kroegerék újra stúdióba vonultak, hogy rögzítsék hetedik stúdióalbumukat, ami még az idén napvilágot láthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek