Starity

VV Gombi megfenyegette barátnőjét

2011. február 19. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gombi nagyon féltékeny Picúrra, illetve kétségek támadnak benne, hogy vajon kedvese megvárja-e őt.

hirdetés
VV Gombi megfenyegette barátnőjét

A féltékenység miatt igencsak padlóra került a Való Világ egyik szépfiúja, Gombi. A 27 éves fiú ugyanis nagyon aggódik barátnőjével, Picúrral való kapcsolata miatt. Úgy látszik, van is oka rá, hiszen viszonyuk nem felhőtlen, és már volt köztük mosolyszünet. Így nem meglepő, hogy kikészül a Való Világ szépfiúja – adta hírül a Blikk.

Senki sem gondolta volna, hogy Valentin-napon Gombi megfenyegeti a szerelmét, de mégis így lett, hiszen trágár szavakkal illete Picúrt, miszerint ha elmegy bulizni, meg fogja verni. 

„Jársz szórakozni? Ne menjél, különben elverem a kis p...csádat!” – mondta dühösen a plexiajtón keresztül.

Ebből is látszik, hogy Gombi karácsony óta elég labilis, akkor is kétségbeesetten kérdezgette barátnőjét, hogy megvárja-e.

Mindezek ellenére a lány nem akarja abbahagyni a bulizást, mert szerinte neki ez kijár. Sőt a Blikk értesülései szerint Picur esetleg meg is csalhatta a villa lakót, hiszen látták őt egy idegen fiúval.


VV Gombi kedvese, Picur (Fotó: R. Áron. blikk.hu)

„Picur láthatólag intim kapcsolatba került egy fiúval. Pár csók el is csattant köztük” – mondta a fotó készítője a Blikknek.

Gombi bátyja sem tudja mit higgyen, de úgy véli ha igaz a hír, akkor Gombi „ha megnyerte, hadd vigye” elvet fogja követni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek