Starity

Bruno Mars megúszta a börtönt

2011. február 19. 12:12   |   Szerző: LaDySmIth

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marsot még tavaly szeptemberében kapták rajta kokainbirtokláson Las Vegas-i hotelszobájában, mikor a testőrök észrevették a sztárnál lévő drogot, és értesítették a rendőrséget.

hirdetés
Bruno Mars megúszta a börtönt

Ez ügy első tárgyalása február 4-én volt esedékes, mikor is Marsnak kötelező volt megjelennie a bíróságon. Mars akkor azt mondta, hogy Valentin-napon az állambíróságon fogja magát bűnösnek vallani főbenjáró kokainvád miatt. Ez három nappal a Grammy-díj-átadó után, február 16-án meg is történt. Bruno Mars, becsületes nevén Peter Hernández bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott kokainvád miatt.

Mars azt nyilatkozta, hogy amit tett, az „nagy butaság volt”, illetve azelőtt sohasem használt ilyen szereket. 

Jessie Walsh Clark, a megyei bíró elítélte Marsot. Elviekben Mars 4 év letöltendő szabadságvesztést és 50 000 dollár kifizetésére számíthatott 2,6 gramm kokainbirtoklása miatt, ám gyakorlatilag – hála büntetlen előéletének, és tekintve, hogy Bruno megbánást nyilvánított – egy év próbaidőt, 2000 dollár bírságot, 200 óra közmunkát közösségi szervezetnél, valamint nyolc óra drogelvonót kapott. Ha Mars megszegi próbaidejének feltételeit, fegyházba, vagy akár a börtönbe is kerülhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek