Starity

Minka Kelly búcsút int a diétának

2011. február 19. 11:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, az amerikai színésznő közel sem az a típusú lány, aki állandóan a kalóriákat számlálgatja. A Self magazinnak mesélt az étrendjéről és az edzésről.

hirdetés
Minka Kelly búcsút int a diétának

A The Roommate 30 éves sztárja – aki jelenleg a Yankees-játékos Derek Jeterrel randizik – azt mondta, nem aggódik olyan ételek fogyasztása miatt sem, amelyek a kedvencei, bár tudja, hogy nem éppen egészségesek.

„Nem akarok többet diétázni – vallotta be az egyébként vékony színésznő a Self magazin márciusi számának. – Ha nem adod meg magadnak azokat a dolgokat, amiket szeretnél – főleg, ha olyan egyszerű dologról van szó, mint az étel – csak még kevésbé leszel egészséges.”

Hogy ne csak a kedvenc gyorsételeit egye, tipikusan tojást, illetve tojásrántottát eszik reggelire, salátát ebédre, halat és zöldségeket pedig vacsorára. S hogy mit fogyaszt desszertként?

„Úgy érzem, nem fejeztem be a vacsorámat, ha nem eszem hozzá egy kis édességet – magyarázta. – Inkább egy szelet igazi csokitortát ennél, mint rengeteg cukormentes sütit.”

Természetesen az edzést sem hanyagolja el: Gunnar Peterson fitneszedző tart neki edzéseket háromszor egy héten, emellett 45 percet fut minden nap, mialatt Beyoncé-videókat néz, hiszen szerinte a táncosok teste nagyon inspiráló.

De a színésznő mégis tagadja, hogy a súlya miatt edzene ennyit.

„Nem a súlyról van szó, hiszen már régóta nem is álltam rá a mérlegre. Keményen edzek, és büszke vagyok magamra.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek