Starity

Johnny Depp csúnyának tartja magát

2011. február 19. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész egy magazinnak adott interjújában elmondta, nem érti, miért szegeződik rá annyi figyelem.

hirdetés
Johnny Depp csúnyának tartja magát

Johnny Depp a The Sunnak adott interjújában elmondta, egyáltalán nem érti, miért van mindig a figyelem középpontjában, hiszen egyáltalán nem nagy szám.

„Ez teljes rejtély számomra, nem értem, miért imádnak annyian. Fura mindig a középpontban lenni. Amikor felébredek, odamegyek a tükörhöz, hogy fogat mossak, nem egy ideált látok benne, hanem magamat. Egy egyszerű, hétköznapi embert, aki szeret másokat boldoggá tenni – nyilatkozta a sármos kalóz, majd hozzátette: – Úgy vélem, nemcsak kedvesség kell a sikerhez, hanem némi vonzerő is, ami megjegyzem, nekem nincs túl sok.”

Depp véleményével nyilván sokan nem értenek egyet, különösen a nők, hiszen akkor sem rugdosnák ki őt az ágyból, ha épp a rumtól bűzölgő Sparrow kapitány lenne.

A Karib-tenger kalózai legújabb része – melyben negyedszerre ölti fel a kalóz ruháját – egyébként május 19-én kerül a magyar mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek