Starity

Lecserélték Spartacust

2011. február 19. 14:02   |   Szerző: Qiny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alkotók sokat törték a fejüket, hogy mitévők legyenek, de végül mégis megtették: Andy Whitfield helyett mostantól egy ifjú titán, Liam Mcintyre harcol Spartacusként.

hirdetés
Lecserélték Spartacust

Mivel színész szinte minden energiáját felemészti a betegség elleni küzdelem, a Spartacus alkotógárdája végül új főszereplő után nézett.

DeKnight a következőt nyilatkozta nem régiben: „Tisztában vagyunk vele, hogy Andy és családja miféle küzdelmeken megy keresztül. Legutóbbi értesülések szerint jó esélyei vannak, de még hosszú az út a gyógyulásig. Mindannyian imádkozunk érte. Hiszem, hogy végül legyőzi a betegséget. Andy Whitfield személye nagyban elősegítette a sorozat sikerét, ezért nagyon nehéz volt megtalálni azt, aki méltó utódja lehet a főhős megformálásában. Végül Liam McIntyre bizonyult a legjobb választásnak. Mindannyian szomorúak vagyunk, hogy Andy nem tudja folytatni velünk.”

De a show-nak ugyebár folytatódnia kell. S bár Spartacust ezentúl más játssza, nekünk akkor is Andy Whitfield marad a hős gladiátor.

A hírek szerint tavasszal elkezdődik a második évad forgatása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek