Starity

Britney a Twitter királynője lett

2010. május 25. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears lett a Twitter "királynője": összesen 4,95 millióan követik bejegyzéseit. Az énekesnő ezzel a "teljesítményével" túlszárnyalta Ashton Kutcher amerikai színészt is, akinek rövid üzeneteit 4,94 millióan olvassák.

hirdetés
Britney a Twitter királynője lett

Spears természetesen Twitter-üzenetben fejezte ki az elsősége feletti örömét: "Újjé! Első vagyok a Twitteren! Köszönöm!" Kutcher azonban csak annyit reagált: "Nekem teljesen mindegy".

Tavaly áprilisban Kutcher a CNN amerikai hírügynökséggel nyilvános fogadást kötött, amelyet meg is nyert: ő lett az első twitterező, aki elérte az egymilliós olvasótábort. Kutcher felesége, Demi Moore színésznő szintén lelkesen osztja meg rövid üzeneteit a világgal, és több mint 2,72 millió olvasója van.

A Twitter segítségével - a www.twitter.com oldalon - a felhasználók szabadon oszthatják meg a világgal maximum 140 karakteres üzeneteiket. A felhasználók száma 2009 végére már elérte a negyvenmilliót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek