Starity

Frankie Muniznál fegyvert találtak

2011. február 20. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Frankie megverte barátnőjét, Elycia Turnbow-t, majd megfenyegette, hogy öngyilkos lesz.

hirdetés
Frankie Muniznál fegyvert találtak

A Már megint Malcolm sztárjáról az a hír járja, hogy a rendőrségnek veszekedés miatt kellett kimenni hozzá. Állítólag a barátnőjét is megütötte, majd öngyilkosságot akart elkövetni. Sőt, olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Frankie bizony meghúzta a ravaszt.

De hogy is történt ez?

Egyik este a rendőrség kiment a címre, mivel a szomszédok veszekedést jelentettek. A cím alatt Frankie Muniz lakik barátnőjével, Elyciával. A lány szóvívője állítja, hogy Frankie megverte Eylciát, majd a fejéhez emelte a fegyverét, és azzal fenyegetőzött, öngyilkos lesz.

Frankie viszont mást mondott: azt állítja, hogy veszekedtek, és ő valahogy elesett, beverte a fejét, ezért ment kórházba, valamint elismerte, hogy felvette a töltőt, de nem a töltetlen fegyvert. Azt is elmondta, hogy sosem bántaná szerelmét, mert mindennél jobban szereti, és ő az, akit feleségül akar venni.

A páros azóta újra együtt van, és boldogok, sőt, Frankie az együttesében is újra zenél, mintha az eset meg sem történt volna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek