Starity

Fergie a természetességben hisz

2011. február 20. 21:09   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Avon Voices verseny Fergie-t kérte fel a zsűritagként. Az énekesnő a természetesség híve, így leginkább ezt figyeli majd a versenyzőkben.

hirdetés
Fergie a természetességben hisz

Az énekesnő – akinek a természetesség a fő szempont – hatalmas lehetőséget ad a versenyzőknek.

Az AVON ritka nehéz feladatra válalkozott. Online énekversenyt hirdetett ki, a versenyzők videóit pedig nem más, mint a Black Eyed Peas Grammy-díjas énekesnője pásztázza majd végig ítélő szemmel.

„Mivel eléggé ambiciózus vagyok, úgy gondolom, hogy a verseny mindkét részére jelentkeznék, énekelnék, és dalt is írnék – árulta el.  – A dalválasztással kicsit gondban lennék. A hangulatom döntené el, hogy melyik slágert választanám. Én azt javaslom mindenkinek, hogy a listában találja meg azt a dalt, ami igazán, a lehető legjobban megmutatja az egyéniségét.”

„A legfontosabb dolog, amit a karrierem során megtanultam, hogy nem szabad leterhelned magad. Meg kell találnia az embernek az egyensúlyt a munkája és a magánélete között” – zárta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek