Starity

A NekedValó kulisszatitkai Mádai Vivientől

2011. február 19. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub NekedValó című délutáni talkshow-jának műsorvezetője az újonnan jött lehetőségekről és nehézségekről nyilatkozott a Velvetnek.

hirdetés
A NekedValó kulisszatitkai Mádai Vivientől

Mádai Vivien, az RTL Klub üdvöskéje a VV4 kibeszélőshow-jának titkait osztotta meg a közönséggel. Többek között az is kiderült, hogy Dombóvári Vandát, illetve Magony Szilviát is maga mögé utasította, s kezdőként nyerte el az élő műsor vezetésének jogát Istenes Bence mellett.

A 21 éves lány jelenleg a Színház és Filmművészeti Egyetemen tanul, ott ajánlották neki, hogy menjen el a castingra. A vizsgaszituáció egy vita volt, amelyen megfelelt, hiszen a fent említett hölgyek mellett a VV korábbi szériájában feltűnt Ágicát is megelőzte.

Az élő adások előtt bevallása szerint nagyon izgul, ám amikor lemegy a lépcsőn, akkor már semmi probléma sincs. Könnyed stílusával a nézők kegyeit is elnyerte, hiszen rengeteg rajongói levelet kap, ám az interneten írt negatív kritikákat tudatosan nem olvassa el.

A NekedValót hatalmas lehetőségnek tartja, főleg ilyen fiatalon, ám korábbi elképzelései szerint valami komolyabb műsort vezetett volna, de bejött neki a talkshow-k stílusa. Szorgalmával a jövőben talán az áhított komolyabb műsor is összejöhet neki, s feliratkozhat a legkeresettebb műsorvezetőnők listájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek