Starity

Pussycat Dolls: Ashley Roberts új kapcsolata?

2010. május 25. 17:05   |   Szerző: pcd0130

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben az a hír terjedt el, hogy a Pussycat Dolls egyik leghíresebb dögös cicababája, Ashley Roberts, mióta Kenny Wormaldel szakított azóta más-más emberek karjaiban látták! A hír talán igaz, vagy ez mind a média?

hirdetés
Pussycat Dolls: Ashley Roberts új kapcsolata?

Az ex Pussycat Doll Ashley Roberts hírbe lett hozva az AFL játékosával, Josh Gibsonnal.

A 28 éves bombázó eltöltött egy hétvégét a férfival, de álítása szerint még mindig szingli. Ashley most elmagyarázta, mi a helyzet vele és Joshal, hogy igazak-e a pletykák vagy sem.

"Pár rajongóm írt a Twitteren, hogy mik terjengenek a sajtóba rólam, ezért elolvastam pár cikket és nem tudtam elhinni" - mondta Roberts. "Találkoztam vele és más focistával a Melbourne Cupon és csak és kizárólag barátok vagyunk, akik néha együtt lógnak. A média ezt nagyon felkapta. Hosszú kapcsolatom volt, aminek vége szakadt és most élvezem a szingli életet."

Ashley a Gold Coaston volt tegnap este a SinCity éjszakai klubban Frankie Delgadoval, akit a The Hills című showból ismerhettek. Az énekesnő és lehetséges színésznő már sokszor járt Ausztráliában, de elmondása szeritn még csak most volt a Coaston. Ott tartózkodása idején egy új divatmárkába is belevágta fejszéjét, elhatározta ugyanis, hogy tervez egy bikini és fehérnemű kollekciót a nyárra.

Ashley azt is elárulta, hogy elkezdte első szóló albumának stúdiófelvételeit, de ez egy kicsit sokáig fog tartani, mivel hamarosan ismét vissza szeretne térni Ausztráliába, mert sok barátot szerzett itt.
Továbbá szeretné beindítani színészi karierjét és lesz neki pár megjelenése az MTV-n és az E!-n is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek