Starity

Olcsó sztriptíztáncos volt VV Szandika

2011. február 21. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ plasztikcicájának múltja senki előtt sem titok, de azt már kevesebben tudják, hogy a lány hencegésével ellentétben az éjszakai élet nem volt kifizetődő.

hirdetés
Olcsó sztriptíztáncos volt VV Szandika

Az önbizalomhiányos szőke villalakó egykori munkahelyéről több vendég is elpártolt Szandika túlzásba vitt plasztikázásától. Legalábbis ezt állítja Sanyi, a lány egyetlen pártfogója, aki a Blikknek kifejtette, hogy a lánynak kár volt elrontania magát és teljesen feleslegesek voltak a műtétek. „Nem mindenkinek tetszett a sok plasztikázás után Szandika. Eredeti formájában egy bájos kislány volt, sok vendégnek bejött, most viszont már egyre kevesebbnek.”

Egykori munkahelye, az egyik ismert budapesti night club még mindig az ő plasztikázatlan fotóival csábítja be a kuncsaftokat. Az üzletvezető szerint azonban Szandika mindig is nagy népszerűségnek örvendett már csak a közvetlensége miatt is, és a lány nagyon szerette a munkáját.

Sanyi nem így emlékszik vissza, szerinte a szőkeség már nem élvezte az éjszakázást és pénzt is alig kapott érte: „Hiába villogott azzal, hogy mennyit keresett a bárban, nem kapott ő ott szinte semmit. Egy este néhány ezer forintot vitt csak haza, miközben egész éjjel dolgozott, és még azt a keveset is elverte egy nap alatt, amit hazahozott. Ha dőlt volna a pénz, akkor nem nekem kellett volna tankolnom a kocsiját, mert arra sem futotta. Pont ezért akart már kilépni ebből az egészből, próbálta otthagyni az éjszakai életet, de leragadt. Ezért jelentkezett a ValóVilágba is, hiszen nem az a legfőbb vágya, hogy éjszakánként félmeztelenül pörögjön egy rúdon.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek