Starity

Dukai Regina romantikában verhetetlen

2011. február 21. 16:04   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már korábban is felröppent a hír, miszerint a magyar celebhölgy, Dukai Regina végleg feladja karrierjét, és több időt fog szánni Olaszországban tartózkodó labdarugó barátjára, Feczesin Róbertre.

hirdetés
Dukai Regina romantikában verhetetlen

Dukai Regina barátja, Feczesin Róbert jelenleg egy olasz focicsapatot erősít, ezért a szőke szépség folyamatossan ingázik Magyarország és Olaszország közt. Regina és párja szerint még az összeköltözésük kivitelezhetetlen, bár a modell már gondolkodik, hogy vajon mit hozhat a jövő.

„Valentin-napra már jó előre felkészültem. Mivel tudtam, hogy nem leszünk akkor együtt, ezért már egy héttel korábban, mikor kint jártam, kidekoráltam Robi egy üresen álló szekrényét. Csokoládét és közös fotókat rejtettem el benne, majd egy hatalmas szívvel lelakatoltam. Volt is meglepetés, mikor kinyitotta! De ő sem feledkezett meg rólam. A szerelmesek napjának reggelén futár csengetett hozzám egy hatalmas csokor rózsával, melyet Robi küldött nekem. Távkapcsolatban élünk, de minden alkalmat megragadunk, hogy együtt lehessünk. A 25. születésnapjára a napokban utazom Olaszországba. Olyan saját készítésű ajándékkal lepem meg, amire örök életében emlékezni fog. Az összeköltözés egyelőre kivitelezhetetlen a munkáim miatt. De ha azt látnám, hogy ez a kapcsolatunk rovására menne, azonnal tudnám, mit kell tennem” – mesélte Regi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek