Starity

Channing Tatum megsérült

2011. február 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Channing Tatum, aki pár hete a The Eagle című film utómunkálataiban vett részt, csúnyán megsérült az egyik jelenet felvétele alatt.

hirdetés
Channing Tatum megsérült

Az aggasztó sérülés egy segédasszistens miatt keletkezett, aki véletlenül leöntötte forró vízzel a színész ruháját. A rendező, Kevin MacDonald csak a pozitívumot látta ebben: állítása szerint így az alakítása még hihetőbb lett.

„Bizonyos szempontból ez egy szívesség volt a számomra. Channing alig tudott sétálni, mégis eljátszotta a jelenetet, amikor felvesszük a végső harcot. Először azt hittem, ostobaság lesz, hiszen ekkora fájdalom mellett nem lehet dolgozni, végülis még élethűbb lett az alakítás, mint hittem” – nyilatkozta MacDonald a Total Film magazinnak.

Később a film sztárja, Channing is nyilatkozott a riportereknek: „Erre nincsenek szavak. Brutális volt. Emlékszem az orvos szavaira, azt mondta, pokolian fog fájni, de legalább az idegek nem károsodtak.”

A Sas című film – melyben Channing mellett olyan magyar nevek tűnnek fel, mint Bicskei Lukács és László Zsolt –  március 24-én kerül a magyar mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek