Starity

Colin Firth: „A házasság egy maraton”

2011. február 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész egy furcsa hasonlatot használt a házasság „túlélésére”: Küzdj úgy a párodért és az érzéseidért, mintha maratont futnál – kitartóan és sziklaszilárdan.

hirdetés
Colin Firth: „A házasság egy maraton”

Az 50 éves színész, aki tizenöt éve él boldog házasságban olasz rendezőnő feleségével, Livia Giuggiolival, elmondta, azért olyan sikeres és törhetetlen a kapcsolatuk, mert mindig elegendő időt szakítanak egymásra.

„Tudod, már 15 éve csináljuk. Azt hiszem, ez elég jó a hollywoodi párok esetében. Mi nem mondjuk ki a válásunkat az esküvő után két nappal. De ez folytatódni fog. Még mindig megőrülünk egymásért, és nem az elhivatottságunk tart minket össze. Figyelünk rá, hogy mindig elég időt töltsünk együtt” – nyilatkozta Colin, aki az esküvő óta már két gyermek büszke édesapja lett.

A színész, aki az olyan filmek miatt, mint a Bridget Jones vagy a Büszkeség és balítélet, folyamatos leveleket kap női rajongóktól, tisztában van azzal, hogy ez csak megnehezítei a házasságát: „Nálunk nincs ilyen. Lehet, hogy odáig vannak értem a nők, de számomra Livia az egyetlen és a leggyönyörűbb asszony a Földön.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek