Starity

Amanda Seyfried meztelenül adott interjút

2011. február 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Seyfried a közelmúltban megszabadult ruháitól, és meztelenül adott interjút Justin Timberlake-nek – természetesen telefonon keresztül.

hirdetés
Amanda Seyfried meztelenül adott interjút

A 25 éves színésznő nemrég évakosztümben adott interjút az amerikai Interview magazinnak, aki nem mást, mint Justin Timberlake-et kérte fel az újságíró posztjára. A „kérdezz-felelek” telefonon zajlott le, így az, hogy Seyfried kisasszony nem viselt ruhát, csak az interjú közben derült ki.

„Azt hiszem, meg kellene említenem, hogy pillanatnyilag egyáltalán nincs rajtam ruha”  mondta szégyenkezés nélkül a tehetség.

Justin egy kis hallgatás után azt felelte, hogy az ő részéről teljesen rendben van a dolog, és ha tényleg így szeretne interjút adni, nyugodtan folytassa.

Amanda azt is hozzátette, hogy számára ez a legkényelmesebb viselet, hiszen így született, ezért, ha teheti, gyorsan meg is szabadul ruháitól, amint hazaér egy-egy forgatással teli nap után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek