Starity

Cheryl és Simon hivatalosan is búcsúzott

2011. február 22. 15:03   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre indul az Amerikai X Factor. A szervezők minden eddiginél nagyobb show-t ígérnek.

hirdetés
Cheryl és Simon hivatalosan is búcsúzott

Rengeteg találgatás látott már azzal kapcsolatban napvilágot, hogy mikor, milyen zsűriösszeállításban kezdődik majd az amerikai X Factor. A legtöbb találgatás kétségtelenül Cheryl Cole szereplésével kapcsolatos.

Simon azt nyilatkozta, mindenképpen szeretne segíteni Cherylnek abban, hogy beinduljon a tengerentúli karrierje, és ha Cheryl nem lehet mentor, akkor is ott lesz a show-ban.

Viszont nem csak ilyen kedves kommenteket kapott Nagy-Britannia „cukorfalatja”. Jason Derülo nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy Cheryl nem lenne jó mentor: „De őt senki nem ismeri Amerikában. Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne, hisz ki akarna olyan zsűrit vagy mentort, akit nem is ismer? Szerintem Cheryl nem jó választás!”

Tegnapelőtt (vasárnap) az X17 Online hivatalosan is bejelentette, hogy Simon Cowell és Cheryl Cole ezen a hétvégén búcsúznak az ITV-től.

Simon a következőket nyilatkozta: „Elköteleztem magam az amerikai műsornak, és nem fogom mindkettőt csinálni.”

Úgy néz ki, hogy Robbie Williams és Adele veszik át Simon és Cheryl helyét, tehát elvileg ők ketten lesznek Dannii Minogue és Louis Walsh mentortársai a 2011-es angol X Factorban.

A legnagyobb kérdés mégiscsak az, hogy ki fog csatlakozni Simonhoz és Cherylhez. Talán George Michael, Katy Perry, Nicole Scherzinger vagy Paula Abdul? Esetleg Simon valaki másra gondolt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek