Starity

Shakira Magyarországra jön

2011. február 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira legújabb albumának népszerűsítése érdekében ellátogat hazánk fővárosába.

hirdetés
Shakira Magyarországra jön

Már lehet jegyeket kapni Shakira 2011-es turnéjára, ám eddig nem tudtuk, hogy az énekesnő hazánkba is ellátogat. Május 5-én, a Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő koncert az európai turné része lesz. 

„Ez az album pontosan kifejezi, hogy milyen vagyok – a jelenlegi gondolataimat művészként és nőként. Néhány dal a kezdetekre emlékeztet, mintha szeretnék visszamenni és elölről kezdeni, de egy másik szemszögből, ahogyan most látom a dolgokat. Amikor Dél-Afrikában voltam, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, még a reptéri határőrök is a Waka Waka-táncot járták. Az utóbbi időben egy kicsit elvesztettem a kapcsolatot a rajongóimmal, de ez segített visszatalálnom, s minden energiámat az album elkészítésébe fektetnem”  – nyilatkozta Shakira legújabb albumáról a People magazinnak. 

 A budapesti show belépőihez először a hivatalos rajongói klub tagjai juthatnak hozzá február 23-án 10 órától és február 24-én délig Shakira hivatalos oldalán keresztül. Február 25-én 10 órától a jegyek már kaphatók a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek