Starity

Victoria Beckhammel elszaladt a ló?!

2011. február 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt mindenki tudja, ha az egykori Posh Spice a fejébe vesz valamit, akkor addig nem tágít, míg el nem éri a célját. Legújabb terve, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg legyen negyedik gyermekének keresztszülője.

hirdetés
Victoria Beckhammel elszaladt a ló?!

Victoria mindig is híres volt arról, hogy szereti, ha ismert és befolyásos emberek veszik körül – éppen ezért válogatott az évek során maga köré olyan barátnőket, mint Stella McCartney, Eva Longoria vagy éppen Katie Holmes. Utóbbival mindent megoszt, neki kotyogta el először, hogy állapotos negyedjére is és, hogy kislányt várnak Daviddel.

Posh most bővíteni akarja baráti körét. Legújabb projektje részben a karrierrjéhez is kapcsolódik. Elhatározta, hogy mivel már a divat világában sikerült nevet szereznie magának, így majd ő fogja megálmodni Kate Middleton esküvői ruháját, és komplett ruhatárat tervez neki nászútjára is, valamint a későbbiekben is rendszeresen akarja öltöztetni a hercegnőt. Emellett az is eltökélt szándéka, hogy Kate-tel is bizalmas barátságot építsen ki.

Jelenleg azon mesterkedik, hogy lekenyerezze Kate-et egy halom dizájnerruhával, és lépten-nyomon csak dícséri. Lehet, hogy pont emiatt, de az esküvőn Beckhamék biztosan ott lesznek, hisz kaptak meghívót. Sőt, mikor Vilmosék megtudták, hogy Beckhamék negyedik gyermeküket várják, azonnal küldtek nekik egy hatalmas virágcsokrot. Ezek után kelt szárnyra az a pletyka, hogy Victoria őket szeretné kislányuk keresztszüleinek.

Nos, még az is megeshet, hogy sikerül Victoria terve, és Kate egy napon az ő ruháiban fog járni, és azután a családot a bizalmába fogadja az udvar, de ott van Stella McCartney, aki szintén a hercegnő esküvői ruhájának elkészítésére pályázik. Ha Victoria elhappolja előle a munkát és a vele járó dicsőséget, akkor könnyen megeshet, hogy elveszít egy barátnőt, de ugyanakkor nyer egy másikat. És lehet, hogy ez neki jobban megéri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek