Starity

Fergeteges Chenoa-koncert volt Madridban

2011. február 22. 19:07   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombat este Spanyolországban teltházas koncerten lépett fel a gyönyörű spanyol énekesnő, Chenoa, akit mint mindig, most is hatalmas ováció fogadott.

hirdetés
Fergeteges Chenoa-koncert volt Madridban

Az idén 36. életévét betöltő spanyol szépség, Chenoa 2011. február 19-én este 21 órakor teltházas koncertet adott Madridban, a Teatro Coliseumban, mely a város egyik gyönyörű történelmi színháza. Az énekesnő olyan híres duettpartnereket vonultatott fel az este folyamán, mint Miguel Bosé, Pitingo, Hombres G és Carlos Baute.

A Spanyolország 2010-es legjobb albumát magáénak tudható hölgyemény a chenoisták által már jól megszokott bandát vitte magával fellépésére, azokat a zenészeket, akikkel pályája kezdete óta zenél, és saját zenekarának mondhatja őket. Jacob Sureda, José Vera «Joey», Mario Carrión, Juanjo Melero, Alfonso Samos.

A fantasztikus hangulathoz minden adott volt: Laura nemcsak lélegzetelállítóan nézett ki, hanem változatos repertoárral rukkolt elő. Nem csupán legutóbbi albumáról énekelt dalokat, de előhúzta tarsolyából korábbi korongjainak sikerdalait is, mint például a Soy mujer (Nő vagyok).

Lásd alant a videót, mely a szombati koncerten készült.

A rajongók most is elhalmozták kedvencüket szeretetükkel, aki ettől csak még lelkesebben énekelt és lubickolt az őt körülvevő kedvességben. Akik részt vettek a koncerten, csak szuperlatívuszokban tudtak nyilatkozni az őket ért élményről: „Chenoa fantasztikus volt. Elképesztő hangja van, a szívekig hatol. Minden egyes dalát kívülről tudom, és minden egyes koncerten énekelem vele együtt. Ő rendkívül kedves ember, imádja a rajongóit, de mi is őt! Elbűvölő, természetes, mégis dögös és gyönyörű!” – írta az egyik chenoista a fellépés után.

Nos, a szexi énekesnő e jóleső magasztalások után sem tétlenkedik. Nem ül a már megszerzett babérjain, hanem újabb és újabb projekteken dolgozik. Jelenleg is új albumát készíti, mely idén kerül a boltokba, s a várakozásoknak megfelelően ez a korong is igazán chenoás lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek