Starity

'Csillag születik' Butler személyében?

2010. május 25. 21:09   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanság nagy divatjuk van a remake-eknek. Elsősorban horrorokat hívnak újra filmvászonra készítőik, de divatosak a zenés filmek, musicalek is.

hirdetés
'Csillag születik' Butler személyében?

Egyre biztosabbnak tűnik Gerard Butler neve a Csillag születik (A Star is born) c. film férfi főszerepének kapcsán. Bár a készítők eredetileg Russel Crowt akarták felkérni, most úgy tűnik, mégis a fiatalabb Butler kap esélyt rá, hogy kellemesen érdes hangjával leolvassza a női nézőkről az alsóneműt.

A filmet egyébként már többször feldolgozták, az 1954-es verzióban Judy Garland és James Mason, míg az 1976-osban Barbara Streisand és Kris Kristofferson bűvölték el a nézőket.

Alapjául egy idősödő, balhés rocksztár és egy fiatal tehetséges, ám egyelőre még fel nem fedezett énekesnő kusza szerelmi története szolgál, a férfi miként segít a nőnek befutni, és hogyan ragyogja idővel túl őt a lány.

Ahogy a férfi, úgy a női főszerep sorsa sem eldöntött még, de a készítők Beyoncét akarják, aki már színésznőként is elbűvölte a közönséget a Dreamgirls c. filmben, a hangjához pedig kétség sem férhet.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek